Informace o pracovním místě

KOHO HLEDÁME?
Hledáme nového kolegu (práce vhodná pro ženy i muže), který je komunikativní, zaměřený na zákazníky a má rád hledání nových způsobů, jak oslovit lidi, ať už jsou to jednotlivci nebo firmy. Tato práce je skvělá pro někoho, kdo má rád pestrou náplň práce a chce se zapojit do různých aktivit spojených s obchodem.

CO BUDE VAŠÍ NÁPLNÍ PRÁCE?
" Zpracování objednávek zákazníků: Částečně se budete podílet na zpracování objednávek, čímž zajistíte jejich plynulý průběh od přijetí až po expedici.
" Podpora na chatu a telefonu: Poskytnete profesionální podporu našim zákazníkům prostřednictvím chatu a telefonu, odpovíte na jejich dotazy a pomůžete s řešením problémů.
" Zpracování emailů a cenových nabídek: Budete zpracovávat příchozí e-maily, připravovat cenové nabídky a vytvářet podklady pro jednání vedení.
" Péče o zákazníky na prodejně: Budete v kontaktu s našimi zákazníky, starat se o jejich potřeby a zajišťovat, aby byli spokojení s našimi službami a produkty. To zahrnuje osobní komunikaci jak s jednotlivci, tak s firmami.
" Práce s online nástroji: Budete sledovat a aktualizovat informace o našich produktech na cenových srovnávačích jako je Heuréka nebo Zboží.cz, aby naše nabídky byly vždy co nejatraktivnější.
" Zpracování zákaznických dat: Budete se podílet na sledování toho, co naši zákazníci preferují a jaké jsou trendy na trhu. Tyto informace pomohou zlepšit naše služby a nabídky.
" Vymýšlení a realizace nápadů: Budete přicházet s nápady, zejména z praxe jak lépe oslovit naše zákazníky a zvyšovat prodeje. Vaše kreativita pomůže našemu týmu dosahovat lepších výsledků.

CO OD VÁS OČEKÁVÁME?
" Minimálně středoškolské vzdělání ukončené maturitou
" Pečlivost a pozornost k detailům: Očekáváme, že budete vykonávat svou práci s maximální precizností. Ať už jde o zpracování objednávek, komunikaci se zákazníky, pečlivost je pro nás klíčová. Je důležité, abyste dbali na detaily, protože právě ty mohou rozhodnout o spokojenosti našich zákazníků.
" Spolehlivost: Očekáváme, že na vás bude spolehnutí v každodenních úkolech. Vaše práce bude důležitou součástí našeho týmu a přispěje k tomu, abychom udrželi vysokou úroveň našich služeb.
" Výborné komunikační schopnosti: Pečlivá a jasná komunikace je nezbytná jak v interním týmu, tak směrem k našim zákazníkům a obchodním partnerům.
" Zodpovědnost: Měli byste být schopni samostatně řešit úkoly a přebírat odpovědnost za svěřené projekty. Pečlivý přístup k práci znamená, že každou úlohu dotáhnete do konce s maximální odpovědností.
" Ochota učit se a zlepšovat se: Zahrnuje také neustálou snahu zlepšovat se a učit se nové věci. Hledáme někoho, kdo je otevřený novým výzvám a je připraven rozvíjet své dovednosti.
Pečlivost je pro nás jednou z klíčových hodnot, protože věříme, že právě tento přístup nám umožňuje poskytovat našim zákazníkům tu nejlepší možnou službu.

CO VÁM NABÍZÍME?
- velmi zajímavé mzdové ohodnocení
- provize z prodeje na prodejně
- 20 dnů dovolené + 5 dnů sick days, celkem tedy 25 dnů volna
- práci na plný pracovní úvazek
- zaškolení, abyste se co nejdříve cítili jako ryba ve vodě
- zajímavé zaměstnanecké slevy na naše produkty
- stravenkový paušál
- proplácení případných přesčasů s příplatkem nebo jejich vybrání formou náhradního volna
- příjemný tým kolegů
- možnost firemního telefonu
- speciální prémie na konci roku

Pokud hledáte rozmanitou práci, kde můžete využít svůj talent a přinášet nové nápady, zašlete nám váš životopis na adresu a budeme se těšit na setkání s vámi.

Pracoviště: Rožnov pod Radhoštěm, Rožnov pod Ra...
Datum nástupu: 09.09.2024
Mzda: 30 000 - 36 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Středoškolské
ID inzerátu: 4689128   Vloženo: 08.09.2024
<< zpět maskot

Je tato pracovní nabídka někomu šita přesně na míru? ↓↓↓