Informace o pracovním místě

Pracoviště Bystřice pod Hostýnem
- Náplň práce: sociálně právní ochrana dětí
- Požadavky města pro vznik pracovního poměru odpovídající povaze činnosti, kterou má uchazeč o přijetí do pracovního poměru (dále jen "uchazeč") vykonávat:
vysokoškolské vzdělání nebo vyšší odborné vzdělání v programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální nebo speciální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, sociálně právní činnost nebo charitní a sociální činnost, která odpovídá požadavků na odbornou způsobilost dle § 110 odst. 4 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, znalost práce na PC (MS Office, internet), řidičské oprávnění (skupina B, aktivní řidič), pečlivost, spolehlivost, velmi dobré komunikační schopnosti, schopnost zvládat psychickou zátěž a konfliktní situace

- Výhody, ke kterým může být ve výběrovém řízení přihlédnuto: praxe v oblasti sociální práce, zkouška zvláštní odborné způsobilosti při sociálně-právní ochraně dětí, znalost zákonů č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, č. 359/1999 Sb., o sociálně-právní ochraně dětí, č. 500/2004 Sb., správní řád, a č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, vše v platném znění

- Nabízíme: další vzdělávání a profesní rozvoj, 5 týdnů dovolené a 3 dny indispozičního volna (sick days), příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování a příspěvek na "volný čas" (Flexipas), odměny při významných životních a pracovních výročích
- Předpokládaný nástup je září 2024 (případně dle dohody), Doba trvání pracovního poměru:
na dobu určitou po dobu mateřské a rodičovské dovolené, Platová třída: 11. dle zák. č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů a nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.

- Obecné podmínky pro přijetí do pracovního poměru: fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (či cizí státní příslušník, který má v České republice trvalý pobyt), která dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná a ovládá jednací jazyk.

- Uchazeč doručí písemnou přihlášku v obálce označené „Výběrové řízení – referent/ka sociálně-právní ochrany děti“ osobně na podatelnu městského úřadu nebo na adresu: Městský úřad Bystřice pod Hostýnem, Masarykovo nám 137, 768 61 Bystřice pod Hostýnem, případně do datové schránky města, a to nejpozději do 20.09.2024 (včetně).

- Přihláška musí obsahovat náležitosti uvedené v § 7 odst. 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných celků a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů a e-mailový a telefonní kontakt na uchazeče (možno využít formulář na webových stránkách města https://www.bystriceph.cz/formulare%2Dostatni/ds-1187/archiv=0&p1=1027)
K přihlášce se připojí doklady uvedené v § 6 odst. 4 téhož zákona (životopis, výpis z evidence Rejstříku trestů, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání).

Uchazeči, kteří splní podmínky výběrového řízení, budou o místě a přesném čase konání výběrového řízení informováni e-mailem, případně telefonicky.
Oznámení o vyhlášení výběrového řízení je zveřejněno rovněž na oficiálních stránkách města v síti Internet (www.bystriceph.cz). Vyhlašovatel si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodu zrušit nebo nevybrat žádného uchazeče.

Pracoviště: Bystřice pod Hostýnem, Bystřice pod...
Datum nástupu: 01.10.2024
Mzda: 26 600 - 37 170 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4692102   Vloženo: 12.09.2024
<< zpět maskot

Nabídek je hodně, doporučte je i ostatním. :-)