Informace o pracovním místě
-zodpovídá za dodržování norem při výrobě jídel, za kvalitu a správnou hmotnost
vydávané stravy,
-zodpovídá za stavy surovin v příručním skladu kuchyně,
-pravidelně monitoruje a zapisuje měření teplot – zodpovídá za dodržování kritických bodů a sanačního řádu,
-spolupracuje a podílí se na sestavování jídelního lístku,
-vypomáhá s inventurami majetku na úseku kuchyně a s přípravou majetku k likvidaci
Požadujeme
-výuční list
-přiměřená fyzická zdatnost a zdravotní stav
Nabízíme
-po zapracování možnost přiznání osobního příplatku
-výkonnostní / cílové odměny
-5 týdnů dovolené + 5 dnů placeného volna
-příspěvek zaměstnavatele na stravování (stravenkový paušál)
-osobní účet z fondu FKSP (sport, kultura, rekreace apod.)
-po splnění podmínek příspěvek na penzijní připojištění (nad rámec osobního účtu FKSP)
-po splnění podmínek možnost získání bezúročné půjčky na bydlení a na vybavení domácnosti
-dotované rekreace a dětské tábory (nejen ve vlastních zařízeních)
-Multisport karta dle zájmu zaměstnance
-interní i externí odborné vzdělávání (plně hrazené odborné semináře, školení aj.)