Informace o pracovním místě
-zodpovídá za dodržování norem při výrobě jídel, za kvalitu a správnou hmotnost vydávané stravy, -zodpovídá za stavy surovin v příručním skladu kuchyně, -pravidelně monitoruje a zapisuje měření teplot – zodpovídá za dodržování kritických bodů a sanačního řádu, -spolupracuje a podílí se na sestavování jídelního lístku, -vypomáhá s inventurami majetku na úseku kuchyně a s přípravou majetku k likvidaci
Požadujeme
-výuční list -přiměřená fyzická zdatnost a zdravotní stav
Nabízíme
-po zapracování možnost přiznání osobního příplatku -výkonnostní / cílové odměny -5 týdnů dovolené + 5 dnů placeného volna -příspěvek zaměstnavatele na stravování (stravenkový paušál) -osobní účet z fondu FKSP (sport, kultura, rekreace apod.) -po splnění podmínek příspěvek na penzijní připojištění (nad rámec osobního účtu FKSP) -po splnění podmínek možnost získání bezúročné půjčky na bydlení a na vybavení domácnosti -dotované rekreace a dětské tábory (nejen ve vlastních zařízeních) -Multisport karta dle zájmu zaměstnance -interní i externí odborné vzdělávání (plně hrazené odborné semináře, školení aj.)