Informace o pracovním místě
CZ-ISCO 75112
Kontaktní osoba Kočíb Jan Ing., tel., e-mail:
Náplň práce: práce na porážce (jateční opracování prasat a skotu) při teplotě prostředí nad + 20 °C s pracovní dobou Po-Pa 5:30 - 13:30 hod + přesčasy, práce na bourárně při teplotě prostředí do + 12°C s pracovní dobou Ne-Čt 6:00 - 14:00 hod + přesčasy pro bourárnu vepřového a hovězího masa (Pa a So volno) a s pracovní dobou Po-Pa 6:00 - 14:00 hod + přesčasy pro bourárnu drůbežího masa (So a Ne volno). Zvedání břemen při občasné manipulaci až do 30 kg a při časté manipulaci do 20 kg.
Požadujeme: nutná odborná praxe a ochota pracovat přesčas v případě potřeby
Nabízíme: stabilní práce ve výborném kolektivu, volnočasová benefitní karta, příspěvek na stravování ve výši 123 Kč za každý odpracovaný den.