Kuchař/ka (A11420)

Odpovědět

Informace o pracovním místě

Pro našeho významného klienta hledáme vhodné uchazeče na pozici Kuchař/ka za lákavých mzdových podmínek. Připojte se k dynamickému a přátelskému týmu, kde můžete rozvíjet své kulinářské dovednosti a těšit se na stabilní pracovní prostředí s možností profesního růstu.

Pro našeho významného klienta hledáme vhodné uchazeče na pozici Kuchař/ka za lákavých mzdových podmínek. Jako kuchař nebo kuchařka budete nedílnou součástí našeho kuchařského týmu, kde budete každý den přinášet radost našim zákazníkům prostřednictvím vašich kulinářských výtvorů, a to v moderním a profesionálním prostředí, které podporuje kreativitu a inovace.
 V rámci této pozice budete mít na starosti nejen přípravu a vaření pokrmů podle stanovených receptur a standardů, ale také se budete podílet na tvorbě nových jídel do našeho jídelního lístku, což vám poskytne dostatek prostoru pro realizaci vlastních gastronomických nápadů a zlepšení kuchyňského programu. Vaše práce bude zahrnovat pečlivé dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů, stejně jako efektivní komunikaci se zbytkem týmu, abyste zajistili plynulý chod kuchyně.
 Kromě toho, budete odpovědní za správné skladování a kontrolu kvality surovin, což zahrnuje také inventarizaci a objednávky potřebných ingrediencí, abyste zajistili, že náš sklad bude vždy dostatečně zásoben čerstvými a kvalitními produkty. Vašě pozornost k detailům a pečlivost při přípravě jídel zajistí, že každý pokrm splní ty nejvyšší standardy a vyhoví požadavkům i těch nejnáročnějších zákazníků.
 Poskytujeme motivující a příjemné pracovní prostředí, kde je kladen důraz na týmovou spolupráci a profesionální rozvoj. Budete mít šanci pracovat s různými kuchyňskými technologiemi a přístroji, což vám umožní rozšířit své technické a praktické dovednosti, a zároveň budete mít příležitost se učit od zkušenějších kolegů, kteří vám rádi předají své bohaté zkušenosti a znalosti.

Požadujeme

• Minimálně výuční list v oboru kuchař nebo příbuzném oboru
• Zkušenosti v restauraci nebo jiném gastro-provozu jsou výhodou
• Schopnost pracovat samostatně i v týmu
• Flexibilita, spolehlivost a zodpovědnost
• Znalost hygienických a bezpečnostních předpisů
• Kreativita a vášeň pro vaření

Nabízíme

• Konkurenční mzdové podmínky
• Možnost profesního růstu a rozvoje
• Práce v přátelském a podporujícím týmu
• Moderní a vybavené pracovní prostředí
• Stravování zajištěno na pracovišti

Datum nástupu: Dle domluvy
Mzda: 33 000 - 34 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vyučen
Firma: Hofmann Wizard s.r.o.
Zadavatel: Alexandr Zlenko
Lokalita: Kopřivnice
Zavolat: Zobrazit kontakt 727800928
Hofmann Wizard s.r.o.
ID inzerátu: 4690425   Vloženo: 09.09.2024
maskot

Nabídek je hodně, doporučte je i ostatním. :-)