Informace o pracovním místě

Kvalifikační předpoklady:
praxe na obdobné pozici/pozici dluhového poradce min. 6 měsíců, nebo akreditovaný kurz dluhového poradenství v min. rozsahu 24 hodin; orientační znalost legislativy v oblasti sociální práce; zkušenosti s vytvářením a koordinací sítí podpory, plánováním a vedením případových konferencí výhodou; organizační, komunikační schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů, empatie; pracovní flexibilita, schopnost samostatné tvůrčí práce, koncepční myšlení, odolnost vůči stresu; schopnost pružně rozhodovat a přijímat za svá rozhodnutí odpovědnost; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet); řidičský průkaz skupiny B výhodou.

Popis vykonávané práce:
Budete realizovat přímou práci s klientem, mapovat klienty a jejich potřeby, zpracovávat a podává insolvenční návrhy a návrhy na oddlužení, s klienty sestavovat rodinné rozpočty, komunikovat s exekutory, pomáhat řešit exekuce, zjišťovat strukturu dluhů klienta, pomáhat řešit konflikty. Budete spolupracovat s neziskovými organizacemi ve městě v oblasti dluhů, zajišťovat dluhové poradenství v rámci přímé práce s klientem s cílem stabilizace v oblasti dluhů, bude směrovat klienty s jinými problémy na relevantní služby. Budete vyhodnocovat efektivitu a navrhovat optimalizaci řešení s ohledem na potřeby konkrétního klienta.

Nabízíme:
Perspektivní zaměstnání v nově vznikajícím oddělení, kde se budete podílet na jeho úvodním nastavení a rozvoji; různorodou a zajímavou práci orientovanou na klienta; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, šest dní sociálně zdravotního volna); pružnou pracovní dobu; 200 hodin dovolené; možnost získání městského bytu.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

Pracoviště: Jablonec nad Nisou, Jablonec nad Ni...
Datum nástupu: 01.11.2024
Mzda: 23 390 - 34 370 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4699396   Vloženo: 21.09.2024
<< zpět maskot

Sdílejte a pracujte společně s kamarádem! ↓↓↓