Informace o pracovním místě

Rehabilitační péče o pacienty za pomoci moderní technik.
1) Provádí vyšetření, která jsou nutná pro stanovení dalšího postupu ve fyzioterapii, zejména zjišťování anamnézy, vyšetření postury, pohybového systému, vyšetření jednotlivých tělesných segmentů, vyšetření dechových funkcí, a to zejména pomocí manuálních postupů, měření, specifických testů a přístrojových diagnostických metod.
2) Provádí komplexní kineziologické vyšetření včetně diagnostiky funkčních poruch pohybového systému, diagnostiku bolestivých a spoušťových bodů, algeziologické vyšetření, škálové hodnocení spasticity a dalších neurologických projevů.
3) Provádí analýzu běžných denních aktivit z hlediska fyzioterapie.
4) Provádí cílené ergonomické vyšetření vzhledem ke stavu pacientů a podílí se v rozsahu své odborné způsobilosti a ve spolupráci s ergoterapeutem na lékařem indikované ergodiagnostice k hodnocení pracovního potenciálu.
5) Na základě fyzioterapeutické diagnózy stanoví individuální fyzioterapeutický krátkodobý a dlouhodobý plán se znalostí patofyziologie onemocnění, vady nebo poruchy.
6) Aplikuje podle aktuálního stavu pacientů fyzioterapeutické a kinezioterapeutické metody, například manuální
a přístrojové, provádí interpretaci a korekci funkčních poruch pohybového systému, zejména poruch postupy, lokomoce, hybnosti, fyzioterapeutickými a reedukačními metodami.
7) Prostřednictvím pohybu a dalších fyzioterapeutických metod cíleně ovlivňuje funkce dalších systémů, včetně psychických funkcí.
8) Hodnotí funkční potenciál pacienta a doporučuje kompenzační pomůcky dle stavu pacientů.
9) Aplikovat metody fyzikální terapie a balneologické procedury.
10) Hodnotí výsledný efekt fyzioterapeutické péče.
Benefity:
Zlatá karta Dr. Max, e-stravenky Benefit Plus, závodní dotované stravování, 25 dní dovolené, karta MAKRO, Multisport karta a další

Pracoviště: Vrchlabí, Vrchlabí
Datum nástupu: 01.11.2024
Mzda: 35 500 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4706168   Vloženo: 29.09.2024
<< zpět maskot

Může se tato práce někomu hodit? Sdílejte inzerát.