Informace o pracovním místě

Hledáme empatickou zdravotní (praktickou) sestru, která se připojí na léto k našemu týmu v domově Rudolf a posílí náš tým v péči o naše klienty.
Pracovní doba od 7 -19 hod. a noční 19-7 hod. (možnost menšího počtu směn v případě ktaršího úvazku).

Máme více jak 20 let zkušeností v poskytování kvalitní péče seniorům a hledáme nového člena, který sdílí naše hodnoty a cíle. Snažíme se vytvořit prostředí, ve kterém se naši klienti cítí jako doma a mají pocit bezpečí a péče . Spolupracujeme v týmech navzájem tak, abychom zajišťovali komplexní péči a podporu všem našim klientům.

Požadujeme

Co od vás očekáváme? ✔️ ukončené vzdělání nezbytné pro pozici všeobecné nebo praktické sestry, trestní bezúhonnost✔️ Schopnost pracovat samostatně i jako součást týmu ✔️ Empatický a laskavý přístup k našim obyvatelům domovů ✔️ Spolehlivost, odpovědnost a profesionální přístup.

Pokud jste zdravotní (praktickou) sestrou s přívětivým přístupem ke starším lidem a hledáte novou výzvu, připojte se k našemu týmu. Máte možnost ovlivnit životy našich klientů. Zajímáme se o vaše dovednosti a váš zájem pro péči o druhé, společně můžeme vytvářet pozitivní změny v životech našich klientů. Těšíme se na možnost vás přivítat ve svém týmu!

Nabízíme

Co nabízíme: - Stabilní pracovní místo v příjemném moderním prostředí nového domova pro seniory - Mzdové podmínky od 32 - 46 tisíc dle druhu pracoviště, při zohlednění dosaženého vzdělání, případných specializací a certifikovaných odborných kurzů - příspěvek na závodní stravování - Příležitost pracovat s různými typy klientů a možnost podílet se na jejich zlepšení a pohodě ve spolupráci s týmem pečovatelek/pečovatelů i dalších profesí - Vytváření dlouhodobých vztahů s klienty a jejich rodinami

Pracoviště: Nádražní 431, Opočno
Datum nástupu: Ihned
Mzda: 32 000 - 46 000 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný, Zkrácený
Vhodné i pro: MD, Absolventi, Důchodce
Min. vzdělání: Středoškolské
Firma: Domov F. A. Skuherského, z. ú.
Zadavatel: Kamila Vilimkova
Lokalita: Opočno
Zavolat: Zobrazit kontakt 790831675
ID inzerátu: 4630392   Vloženo: 04.07.2024
<< zpět maskot

Zajímavá pracovní nabídka? Sdílejte níže.