Informace o pracovním místě
Požadujeme:
- středoškolské vzdělání (nebo střední odborné s vyučním listem) v oboru stravování (kuchař, kuchař/čísník)
- zdravotní a osobnostní způsobilost
- bezúhonnost
- schopnost týmové práce, spolehlivost
- praxe ve veřejném stravování (zkušenosti s velkokapacitním stravováním)
- znalost práce na PC
Pracovní náplň:
- organizuje a řídí výrobu jídel ve vězeňské kuchyni, odpovídá za dodržování technologických postupů jejich přípravy. Dohlíží a kontroluje dodržování hygienických předpisů pro veřejné stravování.
Pracovní poměr na dobu určitou, s následnou možností doby neurčité. Jednosměnný provoz s nerovnoměrně rozvrženou pracovní dobou.
Benefity:
- dovolená 5 týdnů + 5 dnů dodatkové dovolení + 5 dnů indispozičního volna,
- příspěvky na rekreaci, kulturu, sport, vzdělávání,
- sportovní vyžití (vlastní posilovna, sauna),
- závodní stravování.
Termín přijetí: ihned po ukončeném přijímacím řízení. Strukturovaný životopis zasílejte na email. Dotazy na tel. v pracovní dny v době od 7 do 15 hod.