Informace o pracovním místě
Náplň práce: " Plánování a řízení výroby ve dvousměnném provozu " Vedení 20-25 podřízených pracovníků " Zodpovědnost za dodržování výrobních postupů " Vedení příslušné dokumentace " Dodržování interních nařízení a HACCP " Reportování nadřízeným Požadavky: " SŠ vzdělání s maturitou " Znalosti z oblasti výroby potravin (technologie surovin výhodou) " Znalost hygienických a sanitačních zásad ve výrobě potravin " Schopnost motivovat svěřený tým a být přirozenou autoritou " Dobrou organizaci práce " Samostatné operativní rozhodování v neplánovaných situacích " Uživatelskou znalost práce s PC (MS Office, apod.) " Samostatnost, spolehlivost, odolnost vůči stresu, odpovědný přístup k práci " 2x ročně finanční bonus - (věrnostní a roční prémie - po odpracovaném roce) " 25 dní dovolené " Příplatky za odpolední směny 10% " Stravenky " Slevy na firemní produkty " Občerstvení na pracovišti (káva, čaj) " Ovoce