Informace o pracovním místě
První kontakt telefonicky nebo e-mailem
Charakteristika pozice:
Provádí výrobu technologicky náročných teplých jídel, specialit studené kuchyně a běžných druhů moučníků. Obsluhuje velkokapacitní, případně programované kuchyňské stroje a zařízení sloužící k výrobě jídel. Provádí výdej jídla strávníkům. Podílí se na hrubé a čisté přípravě surovin pro výrobu jídel a na úklidu pracoviště včetně mytí nádobí a kuchyňského inventáře. Dodržuje sanitární řád a hygienické předpisy.
Bližší informace o druhu práce podá: Mgr. Lenka Brymová, tel.:,
p. Michal Krška, tel.:.
Platové podmínky:
5. platová třída - platový tarif dle započitatelné praxe ,osobní příplatek, odměny.
Termín nástupu: listopad 2024.
Požadujeme:
" střední vzdělání s výučním listem, obor kuchař/kuchařka,
" obecná znalost zásad HACCP,
" pracovitost, spolehlivost, samostatnost.
Dále výhodou:
" praxe ve stravovacím provozu,
" zkušenosti v závodním stravování,
" aktivní přístup,
" ochota dále se vzdělávat
Písemnou přihlášku s profesním životopisem vždy předejte či zašlete v uzavřené obálce označené číslem a názvem inzerátu do 25. 10. 2024 (včetně) na adresu:
Magistrát města Brna
Personální oddělení
Dominikánské nám. 1
601 67 Brno
nebo předejte na podatelně Magistrátu města Brna, Malinovského nám. č. 3.
Informace a tiskopisy jsou k dispozici na internetu (https://www.brno.cz) nebo na Personálním oddělení MMB.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit tento výběr uchazečů kdykoliv v jeho průběhu.
Nabízíme:
" příspěvek na dovolenou až 22 000,-Kč,
" příspěvek na roční šalinkartu 3 000,-Kč,
" 5 týdnů dovolené,
" 4 dny indispozičního volna (sick days),
" obědy v naší jídelně,
" možnost konzultovat osobní i pracovní problémy v rámci pracovní doby s psychologem MMB,
" zázemí stabilního a perspektivního zaměstnavatele,
" zajímavé akce pro zaměstnance pořádané zaměstnavatelem,
" jazykové kurzy s bohatým výběrem jazyků,
" a další zajímavé zaměstnanecké výhody např. finanční příspěvek na penzijní připojištění nebo životní pojištění, na zdravotní péči.