Informace o pracovním místě

Platová třída: 10. (po vykonání zkoušky zvláštní odborné způsobilosti zařazení do 11. platové třídy), po zapracování osobní příplatek.
Náplň práce: koordinace státní správy na úseku vody, výkon veřejné správy obecního úřadu a obecního úřadu obce s rozšířenou působností dle zákona o vodách, zákona o vodovodech a kanalizacích, případně dalších složkových zákonů životního prostředí, zajišťování přípravy souhrnného /koordinovaného/ stanoviska, jednotného environmentálního stanoviska k projektové dokumentaci záměrů a staveb, EVVO, vyjádření a stanoviska dle jednotlivých složek odboru životního prostředí.
Požadovaný obor vzdělání: přírodovědný nebo technický/stavební obor
Znalosti oboru: orientace ve správním řádu, zákonu o vodách, zákonu o vodovodech a kanalizacích, stavebním zákonu, znalost práce s běžnými počítačovými programy. Zkouška ZOZ na úseku vodního hospodářství výhodou, při ochraně zemědělského půdního fondu výhodou, při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění výhodou.
Další znalosti, dovednosti a předpoklady: dobré komunikační schopnosti, spolehlivost, samostatnost, ochota dále se vzdělávat, výkonost, pracovitost, spolupráce, řidičský průkaz skupiny B, praxe výhodou.

Podrobnosti přihlášky do výběrového řízení zájemci naleznou na www.mesto-trebon.cz, sekce Volná místa. Přihlášku je nutno doručit nejpozději do 18.10.2024 do 12:00 hodin.

Pracoviště: Třeboň, Třeboň
Datum nástupu: 01.11.2024
Mzda: 23 390 - 34 370 Kč/měs.
Počet míst: 1
Úvazek: Plný
Min. vzdělání: Vysokoškolské
ID inzerátu: 4711378   Vloženo: 07.10.2024
<< zpět maskot

Je tato pracovní nabídka někomu šita přesně na míru? ↓↓↓